VELKOMMEN

 

HVAD FOREGÅR DER
HOS KIROPRAKTOREN?

 

KNÆKKET, HVAD ER DET?
- SPØRGSMÅL OG SVAR

 

BØRN OG SMERTER

 

HVAD KAN DU
FÅ HJÆLP TIL?

 

PROFIL

 

KONTAKT OG
ONLINE BOOKING

 

 

HVAD FOREGÅR DER HOS KIROPRAKTOREN?

 

Ofte er dit første møde med Kiropraktisk Klinik Faxe, at du ringer, og får fat i Lisbeth eller Annette, vores hjælpsomme sekretærer.

 

Sekretæren stiller dig nogle spørgsmål, for at finde ud af hvor hurtigt du har brug for at komme til, og hvor lang tid der skal sættes af til din undersøgelse og første behandling + eventuelle røntgenbilleder.

Ofte kan du få en tid samme dag som du ringer, eller næste dag..

 

Når du møder op i klinikken, skal du vise dit sygesikringskort til sekretæren, der skriver dine data ind i pc'en. Du skal medbringe sygesikringskortet ved hvert besøg.

 

Udlandsdanskere og udlændinge skal medbringe pas.

 

Ved første besøg hos kiropraktor Tage Rasmussen starter I med en samtale, og du vil sandsynligvis opleve, at Tage undersøger dig grundigt, også andre områder af din krop, end der hvor du selv mener problemet sidder, især rygsøjle, nakke og lænd.

Et problem i en del af kroppen kan godt have sit udspring i en anden del af kroppen, evt. en skævhed, eller en nedsat bevægelighed, og kiropraktoren er specialist i at se sammenhængen i hele din krop.

 

Selve behandlingen foregår almindeligvis på kiropraktorbriksene. Ofte er der noget i bevægeapperatet "der fungerer forkert" eller noget har "sat sig fast". Behandlingen går ud på at "løsne" dette, med en såkaldt manipulationsbehandling. Det er denne behandling der giver det karakteristiske "knæk", som iøvrigt slet ikke er noget der knækker, men blot luftbobler, der frigives fra det led, kiropraktoren behandler.

 

Efter behandlingen er det en god ide at ligge i hvilerummet i 10-15 minutter, for at kroppen får mest muligt ud af behandlingen.

 

Herefter går du ud i receptionen, hvor du betaler (vi tager imod dankort), og bestiller din næste tid, hvis du har aftalt med Tage, at du skal have flere behandlinger.

 

Vi glæder os til at tage imod dig!

 

 

 

KIROPRAKTISK KLINIK FAXE

RÅDHUSVEJ 55 B

4640 FAXE

TELEFON 56 71 30 05


webdesign: webnestor.dk

INFORMATION OM:

Aktindsigt

Klage over den sundhedsfaglige behandling

Patienterstatning

Utilsigtede hændelser

Mere om utilsigtede hændelser

 

Privatlivs- og cookiepolitik

Brugertilfredshedsundersøgelse

 

 

Kiropraktoren har patienter fra hele region Sjælland, særligt fra Sydsjælland og Østsjælland. Er du eksempelvis på ferie i det tidligere Storstrøms amt, og får akutte smerter, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan desværre sjældent tilbyde tider fra dag til dag, men du kan altid komme på venteliste, så kontakter vi dig, hvis vi får et afbud.