VELKOMMEN

 

HVAD FOREGÅR DER
HOS KIROPRAKTOREN?

 

KNÆKKET, HVAD ER DET?
- SPØRGSMÅL OG SVAR

 

BØRN OG SMERTER

 

HVAD KAN DU
FÅ HJÆLP TIL?

 

PROFIL

 

KONTAKT OG
ONLINE BOOKING

 

 

PROFIL

 

Kiropraktisk Klinik i Faxe v. Kiropraktor Tage Rasmussen har eksisteret i 26 år.

 

Tage er uddannet Doctor of Chiropractic (D.C) og uddannet til at tage røntgenbilleder. Klinikken har eget røntgenrum.

 

 

AFHJÆLPE SMERTER

 

- "Jeg valgte at tage uddannelsen til kiropraktor, primært fordi jeg fandt tanken om at kunne hjælpe andre mennesker til at slippe af med deres smerter, meget tiltalende. Begge mine forældre gik til kiropraktor da jeg var barn, og allerede da jeg var 12 år, prøvede jeg på min egen krop, hvor effektivt kiropraktik kan afhjælpe smerter."

 

 

KIROPRAKTIK OG BEDRE ENERGI

 

- "Den gang jeg tog min uddannelse, var der også et stort fokus på hvordan kiropraktik kan bruges mere generelt til at hjælpe folk til at fungere på et mere optimalt niveau."

 

 

 

 

 

- "Jeg fandt det meget fascinerende at lære, hvordan jeg med kiropraktik ikke alene kan afhjælpe smerter, men også kan give det menneske jeg arbejder med, et løft i velvære, energi og balance. Jeg har lært teknikker til at påvirke organerne til et bedre flow, arbejde med mediansystemet, lymfesystemet, få mellemgulvet til at slappe bedre af, forbedre balancen i musklerne osv. I det hele taget hvordan jeg kan få kroppen til at fungere på et højere niveau, så det er rarere at være."

 

 

KIROPRAKTIK OG TERAPI

 

Tage holder sig løbende opdateret via efteruddannelser og kurser. Senest har han taget uddannelsen som chok- og traume terapeut, med sigte på, indenfor få år, at kunne tilbyde SE-terapi sammen med kiropraktisk behandling, eksempelvis i forbindelse med piskesmæld, hvor patientens problem typisk er opstået i forbindelse med en ulykke, der har givet både krop og psyke et chok/traume.

 

Tage har 29 års erfaring som kiropraktor.

 

KIROPRAKTISK KLINIK FAXE

RÅDHUSVEJ 55 B

4640 FAXE

TELEFON 56 71 30 05


webdesign: webnestor.dk

INFORMATION OM:

Aktindsigt

Klage over den sundhedsfaglige behandling

Patienterstatning

Utilsigtede hændelser

Mere om utilsigtede hændelser

 

Privatlivs- og cookiepolitik

Brugertilfredshedsundersøgelse

 

 

Kiropraktoren har patienter fra hele region Sjælland, særligt fra Sydsjælland og Østsjælland. Er du eksempelvis på ferie i det tidligere Storstrøms amt, og får akutte smerter, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan desværre sjældent tilbyde tider fra dag til dag, men du kan altid komme på venteliste, så kontakter vi dig, hvis vi får et afbud.